Alma Grup Turnișor

Alma Grup Turnișor

20.500€

Descriere

De 8 ani, noi, cei de la Alma Grup, construim pentru dumneavoastră.Tot timpul am fost, si înca suntem, la lucru! Am construit intens și în cele mai apăsătoare  perioade economice și o facem în continuare.

În cei 8 ani de experienţă am reușit sa învăţăm din greșeli și să trecem prin toate situaţiile posibile, astfel încât acum, să vă oferim cele mai valoroase, calitative și sigure  locuinţe din Sibiu. Experienţa nu trebuie privită ca pe un vector care prin definiţie generează majorarea preţului. Experienţa este cea care te invaţă sa nu mai gresești și să înlocuiești / îmbunătăţești  locurile în care ai identificat vulnerabilitate la produsul tău. Încercarea și eroarea alcătuiesc experienţa.

Dragi clienţi, spiritul, puritatea intenţiilor și a sufletului nu pot înlocui experienţa. Construcţia unui imobil cu apartamente nu este o joacă. Viaţa, siguranţa dumneavoastră nu este o joacă! Chiar dacă cineva are cele mai bune intenţii cu privire la constriurea unui imobil, fără experienţă, nu va reuși să furnizeze valoarea așteptată de dumneavoastră. Poate oare un grădinar, oricât de mult s-ar strădui, să cânte la oboi bine din prima încercare?Punând suflet și dăruire, am finalizat peste  600 de apartamente, în cadrul celui mai mare ansamblu rezidenţial din Sibiu. Tratăm cu cea mai mare delicateţe economiile dumneavoastră, considerându-le, pentru noi, o prioritate. Considerăm că este nefiresc și nepotrivit să apelăm la economiile dumneaoastră înainte de a vă preda apartamentul. De aceea, construim doar cu banii nostri și dumneavoastră plătiţi doar la recepţia apartamentului, daca sunteti multumiţi de ceea ce am executat. Doar astfel, economiile dumneavoastră sunt in siguranţă.

Detalii

 • Construit în
  2009
 • Finalizat în
  2016
 • Parcări
  1
 • Utilități
  Curent, Gaz, Canalizare, Internet
 • Garanție
  5 ani

Locație

Vrei să afle și prietenii tăi?

Share