Ansamblul rezidențial „Ana”

Ansamblul rezidențial „Ana”

75.000€

Descriere

Am dezvoltat în perioada 2005 – 2008, un ansamblu rezidențial de vile, unic în Sibiu, prin calitate și stil, dar mai ales prin angajamentul nostru de a pune pe primul loc natura și nevoia umană de a avea o viață echilibrată și armonioasă în mijlocul naturii.

Din cei aproximativ 45.000 mp de teren disponibili, am ocupat 6.500 mp cu construcții civile, 8.000 mp cu drumuri, trotuare, parcări, și  30.500 mp cu grădini, livezi și natură.

Ansamblul rezidențial Ana se află situat pe direcția Sibiu – Mediaș, la 3 km distanță de Sibiu. Directia este Sibiu Nord, pe DN 14, și drumul se parcurge în aproximativ 5 minute. Limita orașului Sibiu este actualmente în dreptul magazinului Hornbach (fost Obi).Vilele oferite, spațiile verzi, parcările generoase, drumurile interioare amenajate, sensul giratoriu, podul construit special pentru a vă oferi cele mai bune condiții de acces și securitate în zonă, precum și gardul de împrejmuire vă vor convinge de faptul ca totul este conceput și realizat pentru a oferi familiei dvs. cea mai înaltă calitate a vieții pe modelul vestic “life in the suburbs”.

Detalii

  • Construcție
    Finalizată
  • Utilități
    Apă, Canalizare, Gaz, Energie electrică

Locație

Vrei să afle și prietenii tăi?

Share