Cartierul Kogălniceanu Sibiu

Cartierul Kogălniceanu Sibiu

55.000€

Descriere

Cartierul Kogălniceanu face uitată o zonă industrială situată aproape de sistemul nervos central al Sibiului, are 23 de blocuri ce însumează peste 400 de apartamente, toate de câte 3 camere, cu excepția celor 46 de penthouse-uri.

Regula de aur din imobiliare face acest cartier extrem de atractiv datorită poziționării ideale. Câteva exemple sunt lămuritoare în acest sens. Vă urcați în mașină pentru a merge la cumpărături: Kaufland, Penny Market sau Lidl sunt la 2-3 minute distanţă.
Aveți musafiri care vor să viziteze Piața Mare şi Muzeul Brukental. În 7-8 minute sunteti in centrul Sibiului. Alt exemplu, Piața Cibin: 5 minute. Autogara: 2 minute. Autostrada: 7 minute. La toate acestea mai adăugați o panoramă cu munţii înzăpeziti ai Făgăraşilor în fundal și turnurile din Piața Mare în plan apropiat.

Ascensorul este o utilitate prezentă în toate blocurile din acest cartier chiar dacă au doar patru etaje plus penthouse.

 • Preț parter: 57,000 – 58,000 euro
 • Preț etajele 1-3: 64,000 – 67,000 euro
 • Preț penthouse: 88,000 euro 

Mini-supermarket-ul vă invită la o scurtă plimbare de shopping. Lucruri mărunte sau poate, uneori, esențiale, se află la câțiva pași de uşa apartamentului dumneavoastră, frumos așezate în rafturi. Foarte rapid puteţi bifa chiar şi o lungă listă de cumpărături.Fiecare apartament are un loc de parcare asigurat. Cartierul Kogălniceanu are mai multe locuri de parcare decât numărul apartamentelor. Un extra loc de parcare este o investiţie pe care merită să o cuprindeţi în bugetul apartamentului.

Pentru multe detalii despre Cartierul Kogălniceanu, scrie-ne un mesaj.

*Informațiile prezentate în această pagină sunt preluate de pe website-ul dezvoltatorului. Pozele nu ne aparțin.

Detalii

 • Construit în
  2016
 • Finalizat în
  2018
 • Parcări
  1,2
 • Utilități
  Curent, Gaz, Canalizare, Internet

Locație

Vrei să afle și prietenii tăi?

Share