Cartierul Primăverii

Cartierul Primăverii

43.000€

Descriere

Ansamblul rezidential CARTIERUL PRIMAVERII este un proiect imobiliar dezvoltat din resurse proprii de catre SC BEST MANAGEMNT & DEVELOPMENT SRL , care in anul 2013 a achizitionat un teren total de 3500 mp impartit pe 7 parcele. Ansamblul rezidential este situat in Sibiu zona Selimbar, Str. Tudor Vladimirescu, zona de sud a Selimbarului, cu acces usor spre zona comerciala Selimbar si spre centru Sibiului. Aici urmeaza sa se construiasca un numar de 42 de apartamente noi de 3 camere si 4 camere in 7 imobile tip vila de 2 etaje , cu regim de inaltime P + 2E, cu doar 6 apartamente pe fiecare imobil.

Apartamentele de 3 si 4 camere edificate in acest ansamblu rezidential vor fi construite in mai multe etape de dezvoltare, avand o experienta anterioara bogata in dezvoltari imobiliare din Sibiu.

 • Preț apartament 3 camere: 43,000 euro
 • Preț apartament 4 camere: 47,000 euro

Acest proiect imobiliar din Selimbar, Sibiu , are o noua viziune asupra crearii unei zone rezidentiale linistite, relativ separata de zona aglomera si de poluarea. Oferim o zona linistita, o zona verde, cu imobile cu regim de inaltime de maxim 2 etaje, cu doar 5 vecini.Accesul este usor spre centrul Sibiului, zona comerciala a Sibiului cu doar 3 semafoare pana in centrul Sibiului si la 2 minute cu masina de zona comerciala Real si Shopping City Sibiu.

Detalii

 • Construit în
  2013
 • Finalizat în
  2016
 • Parcări
  1
 • Utilități
  Apă, Canalizare, Gaz, Electricitate

Caracteristici

Locație

Vrei să afle și prietenii tăi?

Share