Casian’s Residence

Casian’s Residence

45.900€

Descriere

Casian’s Residence este amplasat pe strada Ion Rațiu din Șelimbăr, chiar în spate la Penny Market XXL, într-o zonă rezidențială nouă în mare parte compusă din case individuale, cu acces direct în strada Semaforului din Sibiu, noul proiect dispune, pe lângă poziționarea excepțională, deo serie de facilități interioare concepute să mulțumească rezidenții pe deplin.

Arhitectura clădirilor tip vilă face ca acest ansamblu rezidențial să fie unic pe piața din Sibiu, având un aer neoclasic. Apartamemtele sunt spațioase astfel că se adresează unei categorii de oameni care doresc un stil de viață confortabil și elegant, iar ansamblul în sine sa poate fi clasat într-adevăr ca unul rezidențial!

 • Preț apartamente 2 camere: 45,900euro
 • Preț apartamente 3 camere: 86,500euro
Apartamentele cu 2 camere au suprafață utilă între 53,56 -53,97mp, iar apartamentele cu 3 camere suprafață utilă între 77,70 – 83,11 mp.

Proiectul Casian’s Residence se va desfășura pe o suprafață de 10.000 mp, fiind unul din puținele proiecte rezidențiale care pe o suprafață atât de vastă, va conține un număr de doar 88 de apartamente. Înălțimea clădirilor este de tip P+2, iar numărul de parcări este 1,5.

Pentru multe detalii despre Casian’s Residence, scrie-ne un mesaj.

*Informațiile prezentate în această pagină sunt preluate de pe website-ul dezvoltatorului. Pozele nu ne aparțin.

Detalii

 • Construit în
  2018
 • Finalizat în
  2019
 • Parcări
  1,5
 • Utilități
  Curent, Gaz, Canalizare, Internet

Caracteristici

Locație

Vrei să afle și prietenii tăi?

Share