Cibinium

Cibinium

49.780€

Descriere

Cibinium este locul unde te vei regăsi acasă! Construim un loc confortabil, aprope de centrul Sibiului, pentru a te simți cât mai aproape de ritmul tot mai rapid al orașului.

Apartamentele de 2 camere sunt situate la demisol și sunt perfecte ca apartament starter sau pentru investiție. La apartamentele din fața blocului accesul se poate face direct din strada.

Apartamentele de 3 camere sunt cele mai numeroase și sunt situate la Demisol, Parter și Etajele 1, 2 și 3. Acestea oferă o demarcație foarte comfortabilă între zonele de zi și de noapte.

Cele mai spațioase apartamente sunt situate câte unul la fiecare etaj și 2 la etajul retras. Fiecare oferă un nivel ridicat de eficiență în folosirea spațiilor utile și terase generoase.

 • Preț apartament 2 camere: începând de la 49,780 euro
 • Preț apartament 3 camere: începând de la 59,568 euro
 • Preț apartament 4 camere: începând de la 79,713 euro 

Complexul Cibinium va include o clădire de birouri cu peste 6000 de metri patrați. Locația centrală și în apropierea celor mai importante linii de transport local va oferi un avantaj strategic companiilor din Sibiu.Parterul clădirii de birouri va fi dedicat în exclusivitate spațiilor comerciale. Spațiile vor fi ideale pentru sucursală bancară, magazine, restaurant sau reprezentate. Locurile de parcare generoase vor oferi o accesibilitate ușoară clienților.

Mai multe despre ansamblul rezidențial Cibinium, aici.

Detalii

 • Finalizare în
  2018
 • Parcări
  1-2
 • Utilități
  Apă, Canalizare, Gaz, Energie electrică, TV, Internet, Telefonie

Locație

Vrei să afle și prietenii tăi?

Share