Dream House by Duplex Sibiu

Dream House by Duplex Sibiu

89.500€

Descriere

Proiectul Dream House este un concept nou, cu spații generoase și o compartimentare cât mai utilă. Locația aleasă este una mai retrasă, spre a se evita zgomotul provocat de traficul orașului, într-o zonă predominantă de case, la marginea Sibiului, pe Calea Cisnădiei, lângă Pădurea Dumbrava. Terenul pe care construim are un amplasament ideal, oferind o priveliște deosebită spre Munții Făgăraș și Munții Lotrului, cu mult soare, liniștea și aerul curat necesare unui camin.
Cele 2 cămine dispun fiecare de un teren de aproximativ 400 mp, iar suprafața utilă a casei este de 136 mp (fără balcoane), o terasă generoasă la parter și 2 balcoane la etaj.
 Spațiile sunt orientate adecvat, cu o separare funcțională clară între zona de zi, mai deschisă la exterior, iar zona de noapte, intimă și comfortabila. în zona podului vă puteți amenaja un birou într-un spațiu util (se poate sta în picioare) de 25mp.

Ne-am propus ca proiectul Duplex Sibiu să vină în întampinarea celor mai exigente nevoi ale unei familii.Mai multe despre Dream House poți afla aici, sau pe pagina Facebook.

Detalii

  • Finalizare în
    2016
  • Parcări
    1
  • Utilități
    Apă, Canalizare, Gaz, Energie electrică

Locație

Vrei să afle și prietenii tăi?

Share