Hermann Residence

Hermann Residence

32.000€

Descriere

Avira Development a ales zona Cireșica pentru construcția ansamblului rezidențial Hermann Residence Cireșica , datorită zonei liniștite și aerisite, ce oferă acces facil spre centrul orașului. Prin intermediul acestui proiect vă este oferită ocazia de a opta pentru apartamente noi, spațioase și confortabile, cu vedere spre munții Cindrel.

Ansamblul rezidențial Hermann Residence Cireșica II este un ansamblu compus din 7 imobile cu regim de înălțime P+2E+M, cu un total de 208 apartamente noi, de două și trei camere, toate disponibile și prin programul Prima Casă. Apartamentele sunt concepute pentru a oferi o funcționalitate deosebită și o ambianță caldă, atât datorită compartimentarii ingenioase cât și designului arhitectural elegant.

 • Preț apartament 2 camere: 32,000 euro – 33,000 euro
 • Preț apartament 3 camere: 42,000 euro – 43,000 euro

Spațiile sunt orientate adecvat, cu o separare funcțională clară între zona de zi, mai deschisă la exterior, și zona de noapte, intimă și suplimentar protejată.Locul de parcare este în curtea ansamblului rezidențial, este nominal, iar pretul său este inclus în cel de achiziție al apartamentului.

Mai multe despre ansamblul rezidențial Hermann Residence, aici sau pe pagina Facebook.

Detalii

 • Stadiul construcției
  Finalizat
 • Parcări
  1
 • Utilități
  Apă, Canalizare, Gaz, Energie electrică

Locație

Vrei să afle și prietenii tăi?

Share