South Residence

South Residence

24.900€

Descriere

[Proiect finalizat]

South Residence este un ansamblu rezidential nou situat in partea de sud a Sibiului. Am construit acest ansamblu pentru a oferi un nou standard de calitate, confort și o mai bună alternativă pentru familiile tinere la ce este actualmente disponibil pe piața din Sibiu.

Ansamblu combină avantajele unui bloc nou, construit fără a face rabat la calitate, axat pe funcționalitate, cu un design ce rezistă în timp. Construcția ergonomică pune accent pe spațiu bine compartimentat pentru a oferi un maxim de comfort, fără a ridica prețul într-un mod inutil.Oferim apartamente de 2 și de 3 camere, la gri (fără finisaje). Suprafețele apartamentelor variază în funcție de tipul și poziționarea lor. Pentru disponibilitatea și detaliile exacte vă invităm să ne contactați. Prețul afișat nu include finisajele. Acestea pot fi oferite la un preț stabilit separat față de oferta de bază.

Am folosit material de calitate și nu am facut rabat de la nici un element pe care proiectul l-a impus. De la structura de rezistență ce conține zidărie portantă, grinzi din beton armat, planșeu monolit și termopanele din PVC, nemțesti, Rehau cu 5 camere, până la elementele de decor din spațiile comune, izolația cu polistiren de 10 cm și zonele verzi, ansamblu rezidențial îți ofertă confort pentru mulți ani.

Detalii

 • Construit în
  2015
 • Finalizat în
  2016
 • Parcări
  1
 • Utilități
  Apă, Canalizare, Gaz, Electricitate

Caracteristici

Locație

Vrei să afle și prietenii tăi?

Share